Skip to content

Dame søker mann kontaktanonse

dame søker mann kontaktanonse

Søker, Mann. Overskrift om deg. Gift dame søker kontakt! Ønsket forhold, Venn, Brevvenn, E-postvenn, Kjæreste, Dele interesser med, Gå ut med, Reisefølge. Hvis man derimot ser annonsen «dame søker mann» i et magasin i dag, er det som regel en kontaktannonse fra en eldre dame som er skeptisk til den digitale. Ta kontakt hvis du ønsker samme som meg . Ungdommelig, skilt, voksen dame søker mann for vennskap, samvær, turer og felles hygge. Jeg er lita og slank. dame søker mann kontaktanonse

Dame søker mann kontaktanonse - logga

Jeg er Sunni og følger kun Koranen og er oppmerksom på hadith. Sirhumpsalot Vis Profil View Forum Posts Personlig Melding. Det ser så hyggelig ut - særlig hvis…. Jeg er en snill, rolig gutt. Har ingen barn, men ønske om det. Her en mann 38 år som letter en muslims kvinne til å gifte meg med. Jeg er en etnisk-norsk kvinne som ønsker å gifte meg med en norsk konvert eller norsk muslim.

Videos

Kollektivet: Mann som spiller på sex mellom Hvis du ønsker å bli kjent med meg kontakt meg på min e-post, [email protected] Dame søker mann for ekteskap. Søker ei grei og hyggeleg kvinne, som etterkvart kan verta min kjære. Hei. Jeg ser etter dame til matfar. Mann, 43 år, Sør-Trøndelag, september Hei:) Jeg ønsker å komme i kontakt med en turvenn som gjerne utvikler seg til noe. Søker, Mann. Overskrift om deg. Gift dame søker kontakt! Ønsket forhold, Venn, Brevvenn, E-postvenn, Kjæreste, Dele interesser med, Gå ut med, Reisefølge.

0 thoughts on “Dame søker mann kontaktanonse

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *